Miercuri 24 Aprilie

Omor în Cimitirul Mănăștur! Un gropar a fost găsit omorât și dezbrăcat

 

Un bărbat a fost găsit mort în Cimitrul Mănăștur, fiind pe jumătate dezbrăcat de haine și cu urme de violență pe corp.

 

La data de 25 mai a.c., ora 08:45, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că în Cimitirul Mănăştur din municipiul Cluj-Napoca, printre morminte, se afla cadavrul unei persoane necunoscute de sex masculin, parţial dezbrăcat şi care prezintă urme de violenţă la nivelul corpului.

 

La faţa locului, echipa de cercetare a constatat, la examinarea exterioară a cadavrului, că acesta prezinta multiple echimoze şi tumefacţii la nivelul capului, trunchiului şi picioarelor. Cadavrul a fost transportat la I.M.L.Cluj, unde în urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că moartea persoanei respective a fost violentă, datorându-se unui traumatism cranio-cerebral sever”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.  

 

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana care a murit este T. Viorel, de 59 ani, din Cluj-Napoca, care ocazional lucra în acest cimitir.

 

De asemenea, poliţiştii au mai stabilit că, în 24.05.2013, în jurul orei 14:00, între acesta şi R. D. Viorel, de 45 ani, din Cluj-Napoca, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia R. D. Viorel i-a aplicat lui T. Viorel mai multe lovituri cu pumnii, picioarele şi corpuri dure, lovituri ce au dus la decesul celui din urmă”, a declarat Anca Purdea.

 

R. D. Viorel a fost arestat pentru 29 de zile.

Comentarii Facebook