Miercuri 27 Septembrie

Omenia l-a costat scump pe un bătrân clujean. A fost bătut și jefuit de omul pe care l-a găzduit în propria casăPolițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un bărvat acuzat de comiterea unei tâlhării pe raza comunei Mihai Viteazu.

La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 20:40, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, din localitatea Cornești, comuna Mihai Viteazu, a fost agresat fizic.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, fiind identificat un bărbat, de 85 de ani, care a reclamat faptul că, în jurul orei 16:00, a fost agresat de către un bărbat pe care l-a găzduit circa 2 zile, însă nu a putut preciza date exacte despre identitatea acestuia”, informeazp IPJ Cluj.

Totodată, cel în cauză i-ar fi sustras bărbatului circa 900 de lei și alte bunuri, după care ar fi plecat în direcție necunoscută, luând calul și căruța victimei.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Turda pentru îngrijiri de specialitate.

În urma sesizării, polițiștii clujeni s-au mobilizat și în scurt timp au reușit depistarea celui în cauză, fiind angrenați și polițiști din Alba.

Astfel, în jurul orei 22:00, agresorul, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Bacău, a fost depistat pe DN75, pe raza comunei Poșaga, județul Alba, în timp ce se deplasa cu atelajul cu tracțiune animală.

Față de tâlhar a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive, iar prejudiciul a fost recuperat în proporție de 95%.

Comentarii Facebook