Omagiu la un an de la moartea jurnalistului clujean Dan Porcuțan. Zeci de cicliști pornesc într-o cursă de 100 de kilometri


Zeci de cicliști s-au strâns, sâmbătă dimineață, pentru a porni într-o cursă omagială de 100 km în memoria jurnalist și ciclistului Dan Porcuțan, care a decedat anul trecut, pe 14 martie.

Cursa de 100 de kilometri s-a desfășurat sub forma unui brevet în ciclismul de anduranță denumit Grand Fondo Romania (GFR100) și a fost organizată sub egida Clubului Sportiv Napoca Cycling Plus PDG, asociație clujeană care poartă în denumire inițialele lui Porcuțan Dan George, unul dintre inițiatorii ei, scrie eclujeanul.ro.

Cicliști, fotoreporteri și jurnaliști clujeni s-au strâns, sâmbătă, la ora 9 dimineața, în fața Centrului de Cultură Urbană Casino, unde au ținut un moment de reculegere în memoria regretatului lor prieten, iar la ora 10 au pornit în cursa omagială.

La eveniment a participat și sora jurnalistului, Adriana Mihaela Porcuțan, care le-a mulțumit tuturor pentru că nu l-au uitat pe fratele său.


Comentarii Facebook