Om al străzii, bătut cu bâtele de 3 minori. Ca să se salveze, victima a fugit dezbrăcată pe străzile din Timișoara


Scene revoltătoare au fost surprinse în noaptea de Crăciun, în Timișoara. Trei minori au fost filmați în timp ce loveau cu sălbăticie un om al străzii care dormea între tarabele comercianților. Bărbatul a fost bătut de trei ori, în aceeași noapte, iar cruzimea copiilor a șocat o țară întreagă! Bietul om are nasul rupt, dar și alte leziuni.

Cruzime greu de înțeles din partea unor copii

Trei copii din Timişoara au fost filmați în timp ce loveau cu bâtele un om ce trăiește pe străzi. S-a întâmplat chiar în noaptea de Ajun, în Piața Doina din oraș. Bărbatul care dormea între tarabele comercianților nu avea haine pe el, iar imaginile îl surprind fugind pe stradă complet dezbrăcat, ca să scape de agresori. Polițiștii s-au sesizat din oficiu, după ce au văzut imaginile șocante, și au deschis dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Camerele de supraveghere dintr-o piață din Timișoara au surprins momentul în care un om al străzii este bătut de trei copii. Atacul a avut loc în noaptea de Ajun. Nefericitul om a fost bătut de trei ori, în aceeași noapte! Acesta este cunoscut de comercianții din piață și de oamenii care locuiesc în zonă.

Cruzimea copiilor, greu de înțeles

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3:00, bărbatul ce locuiește pe străzi a fost atacat prima dată. Minorii l-au lovit cu bâtele și l-au fugărit prin piață și pe stradă, în timp ce omul era complet dezbrăcat. Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate în zonă. Copiii au dat bir cu fugiții, după ce martorii au intervenit pentru a-l apăra pe omul străzii.

S-au întors, însă, în jurul orei 4:00, și l-au luat din nou la bătaie pe bărbat. Și de această dată i-au luat apărarea locatarii din zonă. Bătăușii minori au fugit, dar au revenit și a treia oară, la ora 7:00, agresându-l din nou.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe

Polițiștii timișoreni s-au sesizat din oficiu și au început demersurile pentru identificarea celor trei agresori, care, în loc să stea cuminți acasă, pentru a-l aștepta pe Moș Crăciun, au ales să-și bată joc de un om al străzii, cu probleme psihice.

În urma unui articol apărut în presa locală cu privire la faptul că 3 copii ar fi agresat o persoană fără adăpost, la data de 27 decembrie a.c., polițiștii timișeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În acest sens, se fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș, pentru Tion.

Victima are nasul spart

Omul străzii, care are în jur de 40 de ani, s-a ales cu nasul rupt, dar și cu alte leziuni. Se pare că acesta ar suferi de afecțiuni psihice. Cei care au asistat la toată scena îngrozitoare spun că nu îi cunosc pe copii, însă bănuiesc că cei trei locuiesc undeva în zona Căii Șagului.


Comentarii Facebook