Oamenii de afaceri britanici din Cluj isi deschid club, dupa model olandez EXCLUSIV


Oamenii de afaceri britanici din Cluj si Transilvania isi vor deschide un club dupa modelul Clubului Oamenilor de Afaceri Olandezi. Primul eveniment va fi sarbatorirea reginei Elisabeta.

Presedintele Fundatiei Little People, Shajjad Rizvi, a anuntat, marti seara, la intalnirea trimestriala a Cluj International Club, ca oamenii de afaceri britanici s-au inspirat din activitatea clubului olandez care actioneaza la Cluj.

Shajjad Rizvi a facut o prezentare a activitatii Fundatiei Little People. "Suntem multumiti de colaborarea cu oamenii de afaceri olandezi, dar tin sa anunta ca, inspirati de activitatea acestui club, si oamenii de afaceri britanici vor deschide la Cluj un club similar. British International Club Transilvania urmeaza sa fie inscris ca asociatie in circa 2 saptamani", a spus Shajjad Rizvi.

Britanicul, care a fondat si conduce cu succes Fundatia Little People, a anuntat ca primul eveniment al Clubului International al Oamenilor de Afaceri Britanici va avea loc in 29 mai, in cadrul Zilelor Clujului.

"Va avea loc o manifestare la noua cladire din Parcul Central, cladirea Casino, pentru a sarbatori jubileul reginei, adica 60 de ani de cand a urcat pe tron", a mai spus Shajjad Rizvi.

 

Olandezii fac angajari la Cluj! Vos si Fencs cauta 250 de oameni, iar CSI investeste 7 milioane de euro intr-o fabrica

Comentarii Facebook