O vulpe lovită de mașină și rănită a fost capturată dintr-un garaj din Florești - VIDEO


O vulpe rănită și abandonată în Florești a fost capturată de Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului - OPMCB Cluj. Animalul s-a refugiat într-un garaj și de acolo a fost preluată de voluntarii Organizației și pompierii din Florești.

O situație care putea fi evitată dacă simțul civic și respectul pentru animale ar fi condus persoana care a accidentat aceasta vulpe in comuna Florești. Putea sa anunțe la 112 sau direct autoritatea locală.

Ea a fost găsită după multe zile de la producerea accidentului rutier, cauza cea mai probabilă a fracturii deschise si foarte veche pe care o avea.

Acțiunea de capturare a durat aproape o zi și a fost posibila doar cu sprijinul ISU Cluj, prin Detașamentul Florești, cărora le mulțumim foarte mult și de acesta data!

Nu ne putem bucura pe deplin, dar putem spune ca am avut ceva de învățat cu toții și sperăm să fie mai bine data viitoare!

Mulțumim și Poliției locale Florești, dar mai ales locatarilor, care ne-au fost alături și au avut răbdare pe durata încercărilor”, transmit cei de la Organizație.

Din păcate, cei de la Spitalul USAMV au decis eutanasierea vulpii.

Comentarii Facebook