Miercuri 17 Aprilie

O tânără doctorandă din Cluj a sărit în ajutorul celor doi soți aviatori diagnosticați cu cancer


Comandorul Marian Mitrică, fost instructor de navigație aeriană la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, dar și soția acestuia, Carmen Mitrică, care este plutonier major în aceeași bază militară, au fost diagnosticați cu cancer.

În ultimele luni s-au realizat mai multe campanii umanitare pentru a veni în sprijinul familie Mitrică. Recent, s-a implicat și o tânără din Cluj, care realizează globuri de vânzare, iar banii obținuți vor fi direcționați spre familia Mitrică pentru tratamentele de care au nevoie în lupta cu cancerul.

Strângere de fonduri pentru tratamentele soților aviatori

Tânăra are 25 de ani, este doctorand la Universitatea Tehnică, lucrează, dar își face timp și pentru proiecte umanitare. Astfel, se implică în diverse proiecte de 10 ani, în ultimii 8 fiind în proiectele Rotaract.

Cel mai recent proiect al său este să îi ajute pe soții Mitrică, fiind și ea originară din Câmpia Turzii. Așadar, fiind pasionată de lucruri handmade, s-a apucat de mai bine de o lună să facă globuri. Un glob costă 30 de lei și banii strânși vor ajunge în contul soților Mitrică.

Conform Cluj24, Roxana a făcut până acum sute de globuri, în timpul liber, chiar și noaptea.

Cei care doresc să îi ajute o pot face utilizând următoarele conturi:

RO96BTRLRONCRT0053892002

Titular cont RON: Marian Mitrică

RO62BTRL05101201549332XX

Titular cont RON: Carmen Mitrică.

Cei care au conturi Revolut sau BT-Pay pot dona cât doresc şi pe numărul de telefon 0721133472.

Povestea celor doi soți diagnosticați cu cancer AICI.


Comentarii Facebook