Sambata 10 Decembrie

O școală de 10 milioane de lei va fi construită în Florești

 

O nouă școală în valoare de 10 milioane de lei va fi construită în Florești.

 

Licitația privind realizarea unei noi școli în Florești a fost demarată. Anunțul de cerere ofertă a fost făcut public vineri dimineața pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice). Noua școală se va ridica în zona ANL din Cartierul Cetatea Fetei și este o investiție cu o valoare aproximată de 10.862.457 lei, fără TVA, sumă susținută în totalitate din bugetul comunei Florești. 

 

Constructorul va trebui să depună o garanție de bună execuție este de 10%, din prețul contractului de lucrări ,fară TVA. Executantul are obligația de a constitui garanția de bună execuție în termen de maxim 15 zile de la semnarea contractului. 

 

Data limită de depunere a ofertelor este 10 octombrie 2014, ora 11, deschiderea ofertelor urmând să aibă loc în aceeași zi, de la ora 11.00. 

 

Floreștiul este o cumunitate tânară, cu o medie de varstă de 35 de ani. Anul trecut am avut un număr record de nașteri, iar creșele și grădinițele au fost neîncăpătoare. În Florești avem în derulare o sumedenie de proiecte, majoritatea fiind deja în plină desfășurare, iar altele fiind de abia în stadiul concretizării caietelor de sarcini aferente licitațiilor. Suntem obligați să demarăm acest proiect al realizării unei școli și sper ca începand cu următorul an de învățământ aceasta să fie funcțională. Ca un aspect inedit, pot să vă spun că avem în proiect, la stadiul de intenție, ca respectiva clădire, deși are destinația școală, să poată fi utilizată pentru o serie de clase de curs de liceu. Repet, deocamdată este doar o idee. De asemenea, în curând vom demara și proiectul privind realizarea unei gradinițe noi, care va fi amplasată adiacent străzii Ioan Rus, în apropierea clădirii Primăriei”, a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea. 

Comentarii Facebook