O replică în mărime naturală a unui Lamborghini va fi expusă în Cluj! Construcția este realizată din peste 400.000 de piese LEGO


O replică 1:1 a modelului Lambourg Lamborghini Sián FKP 37, realizată din peste 400.000 de piese LEGO, va fi expusă în Cluj-Napoca. 

Mașina construită integral din piese LEGO Technic va putea  fi admirată  între 2 și 7 decembrie, în Vivo! Mall din Cluj-Napoca, în intervalul 10:00-22:00.

Mașina va fi expusă și în București, la Park Lake Shopping Center, între 26 și 30 noiembrie. 

Construcția cântărește 2,2 tone și a fost realizată din peste 400.000 de piese și a fost realizată în nici mai mult, nici mai puțin de 8.660 ore.

15 designeri, ingineri și constructori au lucrat cu peste 154 de tipuri de piese LEGO la această reproducere în detaliu a automobilului. De la exteriorul vopsit manual, printr-o tehnică revoluționară folosită de către vopsitoria oficială a celor de la Automobili Lamborghini și până la farurile funcționale, redate în mod autentic. 

Detaliile de pe bord, dar și volanul construit până la ultimul detaliu transpun „șoferul” într-un adevărat Lamborghini Sián FKP 37.

Cuvântul „Sián” înseamnă „fulger” în dialectul bolognez. Pentru a marca acest lucru, maeștrii electricieni care au lucrat la replică s-au asigurat că ies în evidență până și cele mai discrete detalii. Pe lângă farurile din față și cele hexagonale din spate, contururile spectaculoase ale mașinii sunt iluminate cu ajutorul unor leduri decorative, stilizate în forma unor fulgere. Și au fost create special elemente transparente și roșii pentru a fi complementare acestor detalii. Elementele care aduc un omagiu adevăratului model Lamborghini Sián nu se opresc aici: caroseria este realizată dintr-o matrice de peste 1.400 de piese heaxgonale.

Această formă a fost aleasă pentru că reflectă designul cu șase laturi atât de important în limbajul de proiectare al Automobili Lamborghini, și le-a permis inginerilor să poată reda cât mai fidel automobilul italian. 


Comentarii Facebook