O prostituată din Cluj a primit 270.000 de euro de la un milionar austriac. Proxenetul cu MINTE PUȚINĂ și-a luat Rolls Royce de la celebrul Bodi


Proxeneții de la Dej au fost trimiși în judecată, iar din rechizitoriu reiese că unul dintre cei vizați, cunoscutul interlop Sharpele Nebun (Pop Cosmin), trăia în lux pe banii uneia dintre fetele care lucra. 

Aceasta a încasat de la un austriac 269.000 de euro. ”În contul de euro de la Banca Transilvania al numitei P. Cristina a fost transferată suma de 269.500 de euro de către Heinz D. cel care îi transmitea în mod regulat sume de bani care reprezentau plata pentru practicarea prostituţiei de către P Cristina. În plus, prin Echannel Western Union Transfer în contul susnumitei au intrat sumele de 7.000 de euro de la F.F. Onder, 600 de euro de la V. Cevikoglu, 5.000 de euro de la S. Yetiuk şi 1.000 de euro de la A. Uguroglu, tot ca urmare a practicării prostituţiei de către victimă.

Foarte important de subliniat aici că prin intermediul Westem Union i-au transferat V. Cevikoglu suma de 20.688,46 dolari, F.F. Onder suma de 15.353,45 dolari, S. Yetik suma de 8.919,89 dolari, A. Uguroglu suma de 3.337,11 dolari şi Antonio F. suma de 2.827,73 dolari”, arată procurorul.

Anchetatorul arată că ”deşi în acest cont erau depuse sume de bani care reprezentau câştigurile realizate de P. Cristina din practicarea prostituţiei, cea mai mare parte din bani a fost folosită în interesul inculpatului Pop Cosmin. 

În acelaşi sens, se poate observa că din acest cont s-au făcut plăti către Standard Corporate GMBH, Bodi Alexandru Nicolae şi Sushi Company GMBH, cu menţiuni care arată că se achitau ratele pentru autoturismul Rolls Royce achiziţionat de Pop Cosmin. În acest sens este şi constatarea consemnată în raportul de analiză operaţională realizat de Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor”, conform Clujust.ro.

Din acești bani s-a plătit suma de 36.790 de euro către Bodi Alexandru Nicolae, rate pentru mașina Rolls Royce achiziţionată de Pop Cosmin şi Bentley, achiziţionată de Pop Codin Iuliu, un alt proxenet. 

Austriacul este patronul unei mari companii din Austria care produce și transportă legume în toată țara.

Proxenetul ”Șarpele” își plătea ratele la Rolls Royce cu bani de la prostituate. Ratele ajungeau la Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu

În 2020, magistrații de la Judecătoria Dej i-a arestat pentru 30 de zile pe proxeneții locali care trăiau ca milionarii, de pe urma fetelor trimise la ”produs” în Elveția, Italia, Austria sau chiar Dubai. Unele dintre fete erau chiar soțiile și amantelor proxeneților Cosmin Pop, Codin Pop, Tudor Vlașin, Călin Man, Lucian Jula și Vlad Rotar. Proxeneții au fost eliberați și cercetați în stare de libertate. Acum au fost trimiși în judecată.

Jula Lucian, cercetat în dosarul proxeneților milionari de la Cluj și Dej, își punea nevasta la ”produs”

Comentarii Facebook