O pisică e de 2 zile pe un stâlp din Baciu și pompierii nu intervin: Am rămas fără umanitate? - FOTO


O pisică este blocată de 2 zile pe un stâlp de electricitate din Baciu și nu mai poate coborî. Oamenii au cerut ajutorul pompierilor, dar aceștia spun că nu pot interveni.

Pentru că este un stâlp electrica, oamenilor le este teamă să intervină. Animalul e acolo de vineri și a trecut prin clipe dramatice, mai ales noaptea, din cauza frigului. 

WhatsApp Image 2021-04-11 at 20.00.17.jpeg

----------------

UPDATE

În cursul serii de duminică, a fost preluat un apel prin care s-a comunicat faptul că a fost observată o pisică de către un trecător, pe un stâlp vechi din lemn, pe raza localității Baciu, și că acesta ar fi înțeles că pisica stă acolo de mai mult timp. Dispecerul ISU a preluat apelul respectiv pentru a cunoaște dacă aceasta se află în pericol, iar în urma răspunsurilor oferite de către apelant s-a convenit cu acesta să mai aștepte o perioadă de timp.

Acest demers s-a considerat necesar deoarece nu se știa precis de când se urcase pisica pe stâlp și pentru a putea oferi acesteia posibilitatea să se liniștească. De asemenea, s-a recomandat să se încerce ademenirea cu mâncare pentru a coborî singură de acolo. Acest lucru a fost confirmat de către apelant, iar dispecerul i-a comunicat faptul că sunt mai multe intervenții în derulare în momentul respectiv și, eventual, să revină cu un alt apel, dacă situația rămâne la fel. Apelantul nu a mai revenit cu alt apel”.

Comentarii Facebook