O oază de relaxare a fost inagurată într-un hotel de 5 stele din Cluj-Napoca! Noul spa oferă experiențe unice pentru trup și minte - FOTO



Un tărâm al relaxării a fost deschis în Cluj-Napoca. Dolce Vita Spa, centrul de wellness modern al Grand Hotel Italia, care a fost inaugurat recent la Cluj, oferă o adevărată evadare din cotidian, printr-un concept nou în România, ,,Wellness and Entertainment’’, care combină bunăstarea cu divertismentul.

Povestea spa-ului este creată în jurul frazei ,,La Dolce Vita”, tratamentele fiind alese special pentru a evoca stilul de viață tipic italian, lipsit de griji și plin de relaxare.

GHI_DeschidereSPA-226.jpg

,,Dolce Vita Spa, este un nume care dorește să evidențieze stilul de viață Made in Italy, un stil de viață bazat pe fericirea de a trăi, viața ușoară, frumoasă, relaxarea și bunăstarea. Dolce Vita pentru noi este sinonimul fericirii, ceea ce vrem și noi să le insuflăm celor care ne trec pragul.”, a transmis Paola Batani, proprietara grupului Batani Select Hotels.

WhatsApp Image 2024-03-22 at 11.33.12_70097f0e.jpg

Noul centru spa este dotat cu o piscină interioară încălzită, jacuzzi și zone de relaxare. 

De asemenea, vă puteți destinde într-una dintre saunele centrului, cea uscată, cea umedă sau cea de ritualuri. 

Sauna de ritualuri oferă adevărate experiențe captivante, pline de emoții intense.

Ritualurile Aufguss sunt create de un maestru care folosește anumite combinații de uleiuri esențiale naturale și bulgări de gheață pentru a crea abur pe care apoi în direcționează cu ajutorul unui evantai către participanții la saună pentru o experiență senzorială terapeutică completă.

GHI_DeschidereSPA-265.jpg

O noutate sunt și dușurile emoționale, care folosesc apă de diferite temperaturi pentru a trezi toate simțurile și a revigora corpul.

Mai mult, centrul oferă și o terapie fascinantă, cea cu boluri tibetane, bazată pe vibrații și sunete. 

WhatsApp Image 2024-03-22 at 11.33.12_0813ffc1.jpg

,,Dolce Vita Spa este primul SPA din România care a intrat în circuitul Best Wellness, care certifică structurile wellness de excelență datorită aplicării unei metode numit ,,Wem”- ,,Wellness and Entertainment” (n.red bunăstare și divertisment), care revoluționează felul în care sunt primiți oaspeții în Spa. În mod normal în centrele de wellness, persoanele sunt puțin ,,abandonate”, adică se plimbă printr-o saună, o piscină, o baie turcească, fără a știi neapărat cum să procedeze, în ce ordine trebuie alese tratamentele. Astfel, riscă să nu obțină beneficiile maxime ale unei zile de SPA și să ajungă să se plictisească.

În schimb aici, oaspeții nu doar vor intra, ci vor trăi un întreg parcurs de wellness, o adevărată călătorie senzorială, unde vor fi conduși, pe rând prin toate experiențele, descoperind astfel cele mai frumoase culturi de wellness din istorie.”, a explicat reprezentantul italian Antonio Novello. 

WhatsApp Image 2024-03-22 at 11.33.09_9cd7734b.jpg

Pentru relaxare completă, centrul pune la dispoziție și camere de terapii unde vă veți putea scăpa de stres și oboseală cu ajutorul tratamentelor și masajelor.

Puteți să vă răsfățați cu o listă lungă de terapii corporale precum împachetări cu nămol, masaje cu pietre vulcanice sau tratamente faciale. 

Pentru o experiență romantică, puteți opta pentru un tratament în doi, în camera pentru cupluri, unde veți găsi și o saună umedă.

WhatsApp Image 2024-03-22 at 11.33.10_8940c55e.jpg

Cei care își doresc mai multă intimitate pot să opteze pentru un private room, cu saună și jacuzzi unde vor putea să se destindă complet și să uite de griji. 

Din circuitul de wellness nu lipsește nici salina, cunoscută pentru beneficiile sale pentru sănătate. 

WhatsApp Image 2024-03-22 at 11.33.08_93267491.jpg

Program SPA: 

Luni: 12-22

Marți - Vineri: 10-22

Sâmbătă - Duminică: 09 - 22


TARIFE:

Luni - Joi: 180 lei/zi sau 120 lei/orele 17-21

Vineri: copiii până la 3 ani au acces gratuit, adulții 180 lei/zi

Sâmbătă - Duminică: 250 lei/zi sau 180 lei/orele 17-21

Oaspeții hotelului: 100 lei/zi.

Comentarii Facebook