O nouă MODĂ la Cluj! Să faci GRĂTARE pe casa scării - FOTO

 

O clujeancă a stârnit controverse pe Facebook, după ce a postat o fotografie în care pregătește grătare pe casa scării blocului în care locuiește.

 

Summer is gone, instig orice lege de orice fel... crezi ca le-ai facut pe toate in viata, dar pe asta ai facut-o?? =))))))”, a scris A.M.

 

Unii utilizatori Facebook au fost socați de ce se întâmplă.  ”Deci asa ceva........nu cred!!!!!!!!!!! ?????? O speranta de rationament si cugetare mai era....ati spulberat-o!!!!!!!!!!!! :::)))))))”, a scris un utilizator.

 

Deci nu pot sa cred!!!!!!!!!!!!!!! Ai de puii mei Alina trebuie sa-ti gasesc un alt job ca vad ca e ffffff grav!!!!!!!...asta e pe casa scarilorrrr!!!!!”, a mai completat altcineva.

 

Alții au întrebat-o dacă ”moșnegii” din bloc nu s-au isterizat. ”Mosnegii nu au chemat politia din motivele urmatoare: 1 gratarul nu face fum, eram la ultimul etaj,plus eu le simt mirosurile de sarmale si ceapa si toate alea...si de venea politia pt ce sa ne amendeze,exista vreo lege care sa imi interzica gratare in bloc? :))))))”, a completat A.M.

 

Foto: Facebook

Comentarii Facebook