O mașină s-a răsturnat în Cășeiu, Cluj! Un bărbat și trei minori, transportați la spital - FOTO


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Cășeiu.

„Echipajele noastre au găsit la fața locului un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. 

În urma accidentului a fost avariată ușor și o autoutilitară. 

De asemenea, echipajele medicale au acordat îngrijiri unui bărbat de 20 de ani și unui minor. Cei doi vor fi transportați la spital, fiind conștienți și cooperanți”, transmite ISU Cluj.

Pentru evaluare suplimentară vor fi transportați la spital alți doi minori, la fața locului ajungând și o ambulanță SMURD.

„La data de 25 ianuarie, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1C, în localitatea Cășeiu.

Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Gherla, care conducea o autoutilitară înspre Dej, ar fi acroșat un autoturism ce se afla în depășirea sa, condus de un tânăr de 20 de ani.

În urma impactului, atutoturismul a fost proiectat în afara părții carosabil, răsturnându-se.

Atât conducătorul auto de 20 de ani, cât și cei 3 pasageri, cu vârste de 14 și 15 ani, aflați în autoturismul tânărului au necesitat îngrijiri medicale”, anunță IPJ Cluj. 

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. În continuare se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și pentru luare măsurilor legale.

ss2.jpeg

Comentarii Facebook