Ce spun surse din anchetă despre cazul Sorinei, tânăra găsită fără suflare pe un câmp din Cluj/„Drum lin spre îngeri, fată cu ochi albaștri!”


Carla-Sorina, fata dispărută de 2 zile din Cluj, a fost găsită fără viaţă într-o pădure din Gârbău. Surse din anchetă spun că tânăra s-ar fi aflat într-o depresie, după ce părinţii ei au divorţat în urmă cu un an. 

În data de 23 ianuarie clujeanca ar fi plecat voluntar de la apartamentul în care locuia cu iubitul său și ar fi urcat într-un tren. 

Sorina ar fi coborât din tren în halta Gârbău, marți în jurul amiezii, fiind văzută de săteni mergând spre pădurea de la marginea localității. 

p2.jpeg

În acea zonă a fost căutată azi Sorina de autorități, poliție, jandarmi și cunoscuți, dar și de voluntarii de la CERT Transilvania. 

Fata a fost găsită înconjurată de multe medicamente. Surse din anchetă spun pentru Știri de Cluj că tânăra ar mai fi avut tentative similare în trecut.

„Drum lin spre îngeri, draga noastră verișoară! Vei rămâne mereu în gândurile noastre, fată frumoasă cu ochi albaștri!”, au transmis rudele fetei. 

Comentarii Facebook