O mașină s-a dat peste cap în Gheorgheni, pe Teodor Mihali, lângă Bella Bike - FOTO


Un șofer a reușit să se răstoarne pe strada Teodor Mihai, din cartierul Gheorgheni. Incidentul s-a produs luni seara, în jurul orei 19.00.

Mașina s-a răsturnat în apropiere de Bella Bike, la intersecția Teodor Mihali cu strada Sarmizegetusa.

Mașină răsturnată pe Teodor Mihali

Din primele informații, se pare că un alt autoturism a ieșit dintr-o curte, iar șoferul a vrut să evite impactul, dar s-a panicat și a tras de volan, moment în care mașina a intrat în balans și s-a răsturnat.

Autoturism răsturnat în Gheogheni, pe Teodor Mihali

Pompierii clujeni spun că au găsit la locul incidentului două mașini lovite. 

"Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD a intervenit ca urmarea unui accident rutier petrecut pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj Napoca.

Solicitarea de urgență a fost înregistrată în jurul orei 19.00, iar pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, dintre care una era răsturnată pe plafon, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

Un tânăr de circa 20 de ani a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Din primele evaluări acesta prezenta afecțiuni ușoare.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, în urma scurgeri de combustibil, și au sprijinit proprietarul să readucă mașina răsturnată pe roți”, a precizat maiorul Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Autoturism răsturnat în Gheogheni, pe Teodor Mihali

Poliția Cluj a precizat că un șofer, în vârstă de 45 de ani, se deplasa pe strada Sarmisegetusei, iar la intersecția cu strada Theodor Mihali a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, care circula în direcția Podului Mărăști.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, cel condus de tânărul de 20 de ani s-a răsturnat pe sensul opus de mers.

Acesta a fost transportat la o unitate de specialitate.

Ambii șoferi sunt din municipiul Cluj-Napoca.

WhatsApp Image 2021-01-25 at 20.27.00.jpegWhatsApp Image 2021-01-25 at 20.26.53.jpeg

143088280_10159305226283846_1722455084874518358_o.jpg

Comentarii Facebook