O mașină a luat foc pe strada Venus. Autoturismul a ars ca o TORȚĂ - VIDEO

 

O mașină a luat foc pe strada Venus din Cluj-Napoca.

 

Reprezentanții ISU Cluj anunță că intervin la acest caz cu o autospecială de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Cluj-Napoca.

------------------------------

UPDATE

 

Autoturismul care a luat foc este marca Opel. Șoferul a parcat mașina, iar la scurt timp aceasta a luat foc. 

 

Se pare că incendiul a izbucnit în urma unui scurt circuit la instalația electrică. 

 

Mașina a ars în proporție de 70%.

------------------------------

UPDATE 1

 

Se presupune faptul ca incendiul a pornit de la bateria masinii. In scurt timp focul s-a propagat si la garajele din jur. Caldura de la incendiu se simtea de la 10 metri. Majoritatea soferilor au tras pe dreapta si au sarit in ajutor cu stingatoarele din posesia masinilor, dar putini au avut curajul sa se apropie deoarece se auzeau explozii (cel mai probabil de la partile componente ale masinii). 

 

In scurt timp au sosit pompierii si au ajutat la evitarea unei catastrofe posibile, deoarece masina se afla in vecinatatea altor masini si foarte aproape de constructiile urbane. Totodata oamenii care s-au adunat la fata locului au fost foarte aproape de sursa de foc, iar in cazul unei catastrofe puteau fi victime umane. Este de observat faptul ca lumea nu prea stie cum sa procedeze in astfel de situatii, panica invaluindu-ne pe toti”, ne-a scris un reprezentat al Clubului posesorilor de masini Smart din Romania.

Comentarii Facebook