O mașină a luat foc în Câmpia Turzii, iar oamenii s-au panicat că se aprind și altele - VIDEO


O mașină a luat foc în Câmpia Turzii, în spatele unor blocuri, iar incendiul amenința să se extindă și la alte autoturisme.

Oamenii nu au avut curaj să se apropie de mașina în flăcări de teamă să nu explodeze. Ei au sunat la 112, dar spun că pompierii au venit cu mare greutate. 

Din imaginile primite de Știri de Cluj se vede cum focul s-a extins și la un autotorism de lângă mașina care ardea ca o torță. 

"O autospecială a intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism pe strada Teilor din municipiul Câmpia Turzii.

Pompierii au fost alertați in jurul orei 16.50, iar în momentul sosirii la locul incendiului au găsit un autoturism, care se pare că era staționat de o perioadă mai lungă de timp acolo, cuprins în totalitate de flăcări, care se extinseseră la alte două autoturisme parcate în apropiere.

Focarele incendiului au fost lichidate în cca 20 de minute, însă unul dintre autoturisme a fost distrus în totalitate de flăcări, iar celelalte doua în proporții diferite.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui incendiu, iar flăcările se pare că a pornit de la un grup de copii care s-a jucat cu focul în apropierea autoturismelor", precizează ISU Cluj.

Comentarii Facebook