O masina a distrus gardul parkingului din Piata Unirii si a fost la un pas sa intre in Biserica "Sfantul Mihail" - VEZI FOTO


Soferul unei masini cu numere de Ungaria a fost autorul unui accident ciudat duminica dimineata, in jurul orei 9.00, in Piata Unirii. A intrat cu viteza in parking si s-a oprit langa zidul Bisericii "Sfantul Mihail".

"Masina cu numere de Ungaria se afla pe zona verde de langa Biserica 'Sfantul Mihail', pe partea Nordica, vizavi de Consulatul Maghiar. Era in interiorul gardului care imprejmuieste biserica. A intrat acolo din parcarea amenajata recent de primarie. Au fost distruse cele doua rame de gard, iar fata masinii era avariata", a declarat Ionel Suciu, unul dintre soferii care au fost martorii incidentului.

Politia si jandarmeria au sosit la fata locului la scurt timp dupa incident, dar soferul nu a mai fost gasit. Banuielile sunt ca ar fi fost beat si a fugit de la locul accidentului pentru a nu fi tras la raspundere.

Politia a demarat procedurile pentru a cere autoritatilor maghiare informatii despre proprietarul autoturismului.

 

Multi cetateni maghiari au venit la Cluj Napoca in acest weekend pentru a asista la inaugurarea statuii lui Matei Corvin si anchetatorii nu exclud ca autorul accidentului sa fi facut parte dintr-un altfel de grup.

 

Citeste si...

Statuia lui Matei Corvin a fost inaugurata din nou. De aceasta data definitiv! - VIDEO

 

 


Comentarii Facebook