O mamă are nevoie de ajutor: După o lună de internare la ATI în Cluj, costurile pe care familia le putea suporta au fost cu mult depășite


O femeie grav bolnavă a fost internată la un spital din Cluj, pe secția ATI, timp de o lună. Medicii au reușit să o salveze, însă costurile au fost uriașe. Acum în pragul Sărbătorilor Pascale, familia femeii cere ajutor, doar costurile cu spitalizarea au ajuns la aproape 86.000 de lei.

O mamă! Ani este o mamă și este, din păcate, internată în Spitalul Medicover din Cluj Napoca! Singurul loc unde un chirurg a primit-o si s-a încumetat să o ajute.

După intervenția de la începutul lunii Martie, când totul părea să fie în regulă, lucrurile au luat o turnură nefavorabilă, s-a întors pe terapie intensivă, a fost necesară o nouă intervenție, s-a pricopsit cu o pneumonie de aspirație, iar șansele de deces erau mai mari de 80%.

Dar Dumnezeu e mare și minunea a avut loc, Ani, la cei 65 de ani, a luptat și a rezistat, iar vineri chiar a zâmbit și vorbit cu familia.

După mai bine de o luna de internare pe ATI, tratamentele și procedurile aplicate, costurile medicale inițiale, pe care familia le aștepta și pe care le putea suporta, au fost din păcate cu mult depășite!

Acum în pragul Sărbătorilor Pascale, Ani poate începe recuperarea, dar costurile cu spitalizarea au ajuns la aproape 86.000 de lei.

Pentru toți cei care doriți să îi fiți aproape în aceste momente de cumpănă vă punem la dispoziție variantele în care o puteți sprijini: 

Transfer bancar :

Nume titular: Jucan Cristina

Cont: RO21 BRDE 340S V281 4326 3400

Moneda: RON

BT Pay sau Revolut Tel: 0762287158”, transmite Victor Jucan.

Cazul social este susținut și de jurnalistul Alex Dima, realizatorul emisiunii „România, te iubesc!” și ambasador al Asociației „Dăruiește Viață”: „Pe Victor îl știu de ceva ani. Acum, se lupta să-și salveze mama. Orice ajutor e binevenit”.

mama.jpeg

Comentarii Facebook