O hoață din Florești, prinsă în timp ce fura portofelul unei femei in autobuzul 30


O femeie din comuna Florești a fost prinsă în flagrant, în autobuzul numărul 30, de polițiștii clujeni în timp ce îi sustrăgea din geanta unei călătoare un portmoneu cu acte.

În 30.08.2013, ora 13:30, cu ocazia activităţilor desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea furturilor din buzunare comise în mijloacele de transport în comun şi staţiile acestora, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale care acţionau pe autobuzul numărul 30 pe ruta Memorandumului – cartierul Grigorescu au prins-o în flagrant pe suspecta H. Maria, de 54 ani, din Floreşti, judeţul Cluj, în timp ce a sustras din geanta unei femei un portmoneu cu acte”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale faţă de H. Maria, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevazută şi pedepsită de art. 208 şi 209, din Codul Penal, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Suspecta a fost reţinută pentru 24 de ore, iar în 31 august a.c. a fost prezentată la Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă, pe numele femeii fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 15 zile.

Comentarii Facebook