Hoți de combustibil prinși în flagrant la Huedin. Furau combustibil din TIR-urile staționare


Trei hoți de combustibil, care sustrăgeau motorină din rezervoarele TIR-urilor parcate pe DN 1, au fost prinși și arestați preventiv de către polițiștii clujeni.

Polițiștii i-au depistat vineri, 30 august, la ora 05.10, pe suspecţii M. PAVEL, de 25 ani, din comuna Cuzdrioara, judetul Cluj, S. LASZLO, de 28 ani şi K. EUGEN, de 25 ani, ambii din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa Năsăud, care au sustras cantitatea de 120 litri de combustibil (motorină), din rezervorul unui autotractor TIR, care staţiona în parcarea de pe partea dreaptă a DN 1 E 60, la km. 546+300 m.

Suspecţi au părăsit locul faptei cu două autoturisme, fiind declanşată urmărirea lor.

Unul dintre autoturisme a fost identificat de poliţişti în oraşul Huedin, fiind abandonat de faptuitori, celălalt a fost oprit în trafic pe raza comunei Căpuşu-Mare, iar cei trei ocupanţi au fost legitimaţi şi conduşi la sediul Poliţiei oraşului Huedin, pentru cercetări”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Poliţiştii au extins cercetările, cei trei fiind suspectaţi că ar mai fi comis 7 astfel de fapte.

Suspecţii au fost prezentaţi Judecătoriei Huedin, instanţa emiţând pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 zile.

Comentarii Facebook