O grămadă cu peste 100 de pisici moarte a fost descoperită într-un parc


Peste o sută de pisici moarte au fost descoperite de un bărbat care alerga într-un parc din municipiul Buzău.

Bărbatul, care obișnuiește să alerge des prin parcul Crâng, a sesizat de mai multe zile un miros înțepător și a mers să investigheze situația. Bărbatul a descoperit astfel o grămadă de animale moarte și a anunțat de îndată poliția. Ajunși la fața locului, reprezentanții unei asociații contra violenței animalelor, Poliția Locală, dar și poliția Animalelor au sesizat incidentul neobișnuit și au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările.

Pisicile nu au avut o moarte naturală

Pisicile moarte erau depozitate una peste cealaltă pe o alee la intrarea căreia este amplasată o barieră. Unele dintre acestea ar fi moarte de mai multe zile, aflându-se deja în stare de putrefacție, cele aflate la baza grămezii, pe când cele aflate la vârful grămezii erau moarte de mult mai puțin timp.

O parte dintre animalele moarte de curând au fost ridicate pentru anchetă. Poliţia încearcă acum să afle dacă animalele au fost sau nu ucise şi cine le-a aruncat în parc. În ultima vreme pe reţelele de socializare a fost semnalată dispariţia mai multor pisici, potrivit News.ro.


Comentarii Facebook