O fetiță aproape a fost sfâșiată de un câine în Zorilor. Vezi cum se scuză autoritățile


O clujeancă a atras atenția conducerii Municipiului Cluj-Napoca în legătură cu problema câinilor fără stăpân. Femeia a relatat un caz din cartierul Zorilor, când o fetiță de 6 ani aproape a fost sfâșiată de un câine fără stăpân.

În momentul în care clujeanca a încercat să sune la numărul de telefon de la ecarisaj, acesta nu era valid.

Buna ziua. Doresc sa va sesizez ca in data de 16 decembrie 2013 fata mea a fost atacata de un caine fara stapan, in fata scarii blocului, pe strada Jupiter nr 6. A muscat ghizdanul fetei, a avut noroc ca nu a muscat-o pe ea. De asemenea au fost niste oameni in zona care au alungat cainele. Siguranta copilului meu depinde de prezenta intamplatoare a unor oameni in zona? Autoritatile de fac?

Am sunat la numarul 0264-415788 Centrul de ecarisaj, si a intrat urmatorul mesaj: "Numarul apelat este redirectionat catre o destinatie invalida". Ce facem noi cetatenii cand avem o problema de acest fel? Cine ne ajuta?”, se plânge femeia nemulțumită pe domnuleprimar.ro.

Reprezentanții Primăriei se scuză pentru incident și le transmit clujenilor care depistează câini fără stăpân să sune la un alt număr de telefon.

Ne pare rau sa auzim ca in orasul nostru a avut loc o intamplare de acest fel, in special dat fiindca facem tot posibilul pentru a fi un model pentru alte orase in ceea ce priveste gestionarea situatiei cainilor fara stapan (spre exemplu, la rectificarea bugetara din aceasta toamna a fost dispusa alocarea de fonduri suplimentare pentru adapostul de caini al Primariei, in vederea extinderii lui de la 140 de locuri la 200 de locuri, capacitate care acopera deocamdata nevoile specifice la nivelul municipiului). Va rugam, in momentul in care depistati caini fara stapan in oras, sa sunati la numarul de telefon 0758-753992, Dr. Cristian Pop de la Centrul intretinere si tratare caini, pentru a ne ajuta sa intervenim operativ pentru capturarea acestora”, au răspuns reprezentanții Primăriei.

Comentarii Facebook