O femeie de 53 de ani a dispărut după ce a plecat voluntar de acasă. Polițiștii cer ajutorul clujenilor ca să o găsească


Pavel Adriana-Elena a plecat de la domiciliul său din Câmpia Turzii, județul Cluj, duminică, 20 august, în jurul orei 09.00. De atunci nu a mai fost văzută.

Familia a cerut ajutorul autorităților și al cetățenilor pentru găsirea femeii.

„La data de 20 august a.c, în jurul orei 12.00, Poliția municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată despre faptul că Pavel Adriana-Elena, în vârstă de 53 de ani (persoană surdomută), din municipiul Câmpia Turzii, a plecat voluntar de la domiciliu la aceeași dată, în jurul orei 09.00 și nu a revenit până în prezent”, transmite IPJ Cluj. 

SEMNALMENTE– înălțime aproximativă - 1,50 m, 80 de kg, ochi căprui, păr de culoare șaten.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu bluză de trening tip polar de culoare violet cu dungi roz și pantaloni de trening.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

fem.jpeg

------------------------------------

UPDATE

Femeia a fost depistată în localitatea Viișoara. Din primele verificări, aceasta nu  a fost victima vreunei infracțiuni, anunță polițiștii clujeni.


Comentarii Facebook