O elevă de la Coșbuc a pozat goală pe Facebook. A fost ȘANTAJATĂ?

 

O elevă de la Colegiul Național ”George Coșbuc” a pozat goală pe Facebook, pentru a impresiona.

 

Inspectorul general școlar Cluj, Valentin Cuibus, a declarat că s-a declașat o anchetă imediat ce informația a ajuns la urechile conducerii școlii.

 

Este o chestiune de câteva zile. Fata și-a pus pozele pe Facebook, probabil pentru a impresiona. Am dispus la Colegiu să se facă o anchetă și azi a fost comisie de disciplină pentu a fi luate măsurile care se impun”, a precizat Valentin Cuibus.

 

El a mai precizat că directorul Colegiului Național ”George Coșbuc” a discutat și cu părinții elevei din clasa a VI -a, după ce cazul a făcut vâlvă în școală. Valentin Cuibus a declarat că eleva s-a ales cu nota scăzută la purtare.

 

Unii elevi au povestit că fata ar fi pozat goală pentru că a fost șantajată de un alt băiat din clasa ei. Ar fi spus că dacă nu își pune pozele pe Facebook va face totul public”, a spus unul dintre colegii elevei. 

 

Alți elevi au spus că tânăra a pus pozele ca semn de iubire pentru colegul ei de clasă.

 

Valentin Cuibus a spus că ancheta efectuată la școală a infirmat aceste ipoteze. ”Sunt speculații. Din păcate influența lucrurilor pe care le vede în fiecare zi este o problemă. E si o problemă de familie, pentru că părinții ar fi trebuit să știe ce se întâmplă”, a mai spus Cuibus.

Comentarii Facebook