Miercuri 24 Aprilie

“Toate eșecurile vieții s-au retras la Florești” - O femeie din Florești a pus “tunurile” pe vecini


Floreștiul actual trece prin aceeași transformate cu Mănășturul anilor ‘80, când oamenii au fost aduși forțat in blocuri. 

Sociologii spun ca vor trece multi ani pana cand comunitatea se va sedimenta. 

Ei încă nu v-ați lămurit ca in Florești s-au adunat toate scursurile țării? 

Toate eșecurile vieții s-au retras in Florești sa arunce cu lipsa de bun simt, lipsa de educație și cu multă ciobaneală peste restu’.

Ca doar cui nu ii convine ca madam ciobanca să aspire la 23 seara, sau alți dobitoci sa își scuture kkturile pe geam…sa se mute la casa, ca asta-i solutia, sa ne mutam noi la casa ca sa aibă loc sa se manifeste căcănarii din Florești!

Am crescut in Manastur unde nu poți zice ca era cea mai educata lume, dar n-am văzut in 25 de ani un gunoi lăsat la usa vecinilor sau parcare de cărucioare la parter, oameni sa arunce de pe geamuri sau gălăgie după 00 noaptea. Abia aștept caldura sa-și dea drumul și “prostituatele la glas", zicea o anume doamnă pe un grup de Facebook.

Eu m-am mutat în Florești în 2017. Așadar, nimeni, niciodată, nu mi-a făcut o descriere atât de clară. Când am văzut ce eșec sunt, mi-am și scos credit și mi-am luat apartament.

Dar mă bucur că doamna e împăcată cu sine însăși, nu are frustrări și nu clocotește ura în ea. De aceea scrie rar pe FB, dar când scrie, totul e cu soare, curcubee și norișori din vată de zahăr. 

Bună dimineața la cafeluță, în special doamnei”, a relatat o femeie din Florești, pe Facebook, despre o stare de fapt ce aduce aminte de Mănășturul anilor ‘80.

Comentarii Facebook