O clujeancă s-a trezit fără telefon într-un hipermarket. Ce a urmat i-a lăsat un GUST AMAR

 

O clujeancă susține că i-a fost furat telefonul în timp ce își făcea cumpărăturile în hipermarketul Auchan. 

 

Am luat un coș mare. Am agățat de capătul scăunelului pentru copii poșeta și, la un moment dat, în plimbările printre rafturi am văzut că fermoarul de la poșetă e deschis.

 

Am tras fermoarul fără să mă gândesc la nimic rău. Când am ajuns acasă, am văzut că îmi lipsește telefonul. Nu era mare lucru, dar am pierdut număr și agendă telefonică.

 

În urma acestei întâmplări am făcut pângere la Poliție. Inițial, am fost la cei de la pază de la Auchan și am întrebat dacă se poate vizualiza pe cameră, în respectivul interval orar, pentru a vedea ce s-a întâmplat. 

 

Mi-a spus angajatul de acolo că numai Poliția poate solicita aceste imagini. În consecință, am făcut o reclamație la Secția 3”, a relatat Daniela Marian.

 

Plângerea a fost depusă la finele lunii iunie, când a avut loc incidentul, iar răspunsul a venit abia acum. ”În referire la plângerea dumneavoastră înregistrată cu numrăul ... vă comunicăm că, din cauza unor defecțiuni de la Dispecteratul Auchan, imaginile din data de 29.03.2013 nu au putut fi salvate”, au scris polițiștii de la Secția 3. 

 

Daniela Marian a fost uimită de acest răspuns, dar s-a resemnat. ”Nu vreau să îmi consum energia. Ar trebui să mi-o canalizez spre altceva. Nu am ce să mai fac. Nu era atât de important telefonul cât era agenda din telefon. Oricum și răspunsul celor de la Poliție e plin de greșeli”, a spus clujeanca.

 

Ea recunoaște că ar fi trebuit să aibă mai multă grijă. ”Recunosc că a fost greșeala mea. Trebuia să fiu atentă și, într-un magazin atât de mare, cu atât de multă lume, să îmi fi ținiut poșeta pe umăr”, a mai spus clujeanca.

 

Dacă ați fost martorii sau victimele unui incident care poate deveni o știre de interes, puteți trimite imagini sau informații pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”. De asemenea, neregulile pot fi semnale și telefonic la numărul 0722.804.093.

Comentarii Facebook