O clujeanca de 50 de ani a fost amenintata in propria casa ca va fi aruncata de la etaj, iar fiul ii va fi rapit

Femeia a sesizat politia ca in casa ei au intrat trei persoane care i-au cerut 14 mii de euro. Acestea au amenintat-o ca in cazul in care nu le da banii o vor arunca de la etaj si ii vor rapi fiul.

 

Totul s-a intamplat in jurul orei 20,00, in seara zilei de 3 mai. Clujeanca M . Angela, in varsta de 50 de ani, a sunat la 112 si le-a povestit politistilor spaima pe care a trait-o.


In urma cercetarilor efectuate de catre lucratorii Biroului de Investigatii Criminale s-a stabilit ca in aprilie 2008 femeia a imprumutat 4000 de euro de la M. Alexandru- Radu pe termen de o luna, cu o dobanda de 30%.

 

La momentul scadentei, femeia nu a putut returna suma integrala de 5200 de euro, reprezentand imprumutul + dobanda, dar s-a inteles cu Alexandru-Radu sa ii inapoieze esalonat.


Asta a insemnat, insa, mult mai multi bani. Astfel ca, pana in vara anului 2009, femeia i-a restituit barbatului 10 mii de euro si 5000 lei, considerand ca astfel s-a achitat de datorie.

 

Nu de aceeasi parere a fost, insa, si Alexandru-Radu, care in data de 29.04.2010 a obligat-o pe femeie sa semneze un inscris prin care aceasta se obliga sa ii restitutuie in doua transe pana la sfarsitul lunii iunie 14 mii de euro.

 

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de astazi va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca cu propunerea de arestare preventiva pentru santaj.  

 

Comentarii Facebook