Miercuri 24 Aprilie

O clujeancă a rămas în stradă după ce casa i-a fost mistuită de flăcări. Aproape a fost strivită de grinzi VIDEO


O femeie din localitatea clujeană Sanmarghita a rămas în stradă, după ce locuința i-a fost mistuită de un incendiu violent, în noaptea de luni spre marți.

Putin inainte de ora 3, femeia de 68 de ani a iesit speriata in curtea casei, trezita de flacarile mari care i-au cuprins magazia de lemne din spatele casei. Vazand ca incendiul s-a extins cu repeziciune si la locuinta, aceasta a suferit un soc si a lesinat. Vecinii au reusit sa o scoata din curte, fiind in pericol de a fi strivita de grinzile care cadeau din acoperisul in flacari, scrie dejeanul.ro.

Vecinii au sunat rapid la 112, iar la fața locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Femeia a fost preluată de ambulanță de medici și transportată la Spitalul Municipal Dej în stare de șoc.

Intre timp, pompierii se luptau cu flacarile, care au cuprins si o anexa a gospodariei alaturate, dar interventia a fost una dificila din cauza lipsei de apa din localitate. Pompierii au cerut in sprijin o alta autospeciala plina cu apa, iar in cele din urma, dupa peste o ora, incendiul a fost lichidat.

Flăcările au mistuit aproape în totalitate casa proaspăt renovată a femeii, care locuia singură, după ce a rămas văducă de ceva vreme.

Incendiul se pare că a pornit din magazia din spatele casei in care erau depozitate lemnele pentru centrala, iar cel mai probabil cauza a fost un scurtcircuit electric.

Comentarii Facebook