O clujeancă a găsit un TEANC de BANI pe stradă și i-a predat! Păgubitul a fost ȘOCAT

 

O clujeancă a găsit pe stradă un teanc de bani și nu s-a gândi o clipă să îi păstreze. 

 

Banii au fost găsiți pe strada Unirii din Dej, luni seara, în jurul orei 19.00. Era vorba despre 1.560 lei si tichete de masă în valoare de 100 de lei.

 

La data de 2 februarie, ora 19:00, Poliţia a fost sesizată de către o femeie, din municipiul Dej, cu privire la faptul că ar fi găsit o sumă importantă de bani şi mai multe bonuri valorice.

 

Femeia ar fi observat, pe marginea părţii carosabile de la intersecţia străzilor Unirii cu Zefirului, din municipiul Dej, o pungă din plastic, de dimensiuni reduse, care conţinea 1.560 de lei şi 8 tichete valorice”, precizează Poliția Cluj.

 

Femeia dus punga cu bani direct la politie și a predat-o. Miercuri, poliția a reușit să îl identifice pe cel care a pierdut banii, proprietarul unui magazin de pe strada Unirii. Acesta a spus că nici nu știa dat seama că a ramas fara bani și a fost surprins de gestul femeii. ”Nu mă așteptam la așa ceva. În ziua de azi, mai rar găsești oameni de caracter”, le-a spus el polițiștilor. 

 

După ce a predat banii, femeia s-a dus acasă, cu sufletul împăcat. ”A fost un gest normal, pe care ar trebui să îl facă oricine. Erau banii cuiva și poate avea nevoie de ei”, a spus femeia, potrivit Dejeanul.ro.

 

Femeia nu a vrut să își divulge identitatea.

Comentarii Facebook