O clujeancă a dispărut de acasă. Poliția o caută

 

O femeie de 77 de ani, din Turda, judeţul Cluj, a plecat de la un imobil din localitatea Beliș din data de 8 martie şi nu a mai revenit.

 

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că GHIGA ANICA, de 77 de ani, din Turda a plecat voluntar de la un imobil din localitatea Beliș, din data de 8 martie şi nu s-a mai întors.

 

Semnalmentele persoanei dispărute: Înălţime 1,65, greutate 65 kg, constituţia mai solidă, faţa ovală, ochii albaștri, ten deschis, părul cărunt tuns scurt.

 

Semne particulare: pe coapsa piciorului drept are o cicatrice de circa 5-6 cm ce provine de la o intervenție chirurgicală anterioară. Suferă de boala Alzheimer.

 

În momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare gri, pantaloni de trening de culoare neagră, iar în picioare avea papuci de casă din cauciuc de culoare albastră, iar în ambele urechi avea cercei din aur în formă de semilună.

 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comentarii Facebook