O clujeancă a chemat Poliția Locală la coafor, pentru că nu se purta deloc mască


O clujeancă a chemat Poliția Locală la un coafor de pe strada Teleorman, din cartierul Mărăști, pentru că angajatele nu purtau mască sau alte forme de protecție. 

Am fost la un salon și aveam mască. Când am intrat m-am dus la cosmetică și persoana care făcea tratametul nu avea mască. M-am dus să aștept și am văzut că persoanele care erau la coafor nu purtau nici ele mască. Nici cele care vopseau și nici clienta. 

Instant am ieșit, am coborât și i-am scris un mesaj cosmeticienei că nu mi pare normal ce fac. S-a scuzat și a spus că ele sunt aproape ca în familie și nu poartă mască. Or fi ele în familie, dar nu sunt în familie cu mine”, ne-a relatat clujeanca. 

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00, pe strada Teleorman, din Mărăști.

Observ că nu extinsă spirit civic și regulile sunt făcute să nu le respectăm. Așa vom  rămâne nația obișnuită să fenteze. Mă revoltă că multe cliente au fost și nu s-au revoltat, deși există riscul să se expună îmbolnăvirilor fără mască”, a mai spus aceasta. 

Poliția Locală a confirmat că s-a deplasat la coaforul indicat și s-au luat măsurile legale, aplicându-se amenda pentru că nu se purtau măsuri de protecție. Amenda aplicată este de 500 de lei persoanelor depistate fără mască.

Comentarii Facebook