Accident cu o victimă pe Aleea Herculane! Un șofer băut la volan a ”măturat” patru mașini parcate


Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc vineri după-amiază, pe Aleea Herculane, din Cluj-Napoca.

Conform ISU Cluj, o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier produs pe str Herculane din municipiul Cluj-Napoca. 

Solicitarea a fost primită în jurul orei 14.20, iar pompierii dislocați la locul accidentului au găsit cinci autoturisme avariate și un bărbat care se fla într-una dintre acestea. 

Din primele informații, un conducător auto in varsta de 57 de ani, din Cluj-Napoca, a pierdut controlul asupra direcției  de deplasare, avariind 4 auto aflate în staționare. 

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de peste 0.15mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sprijinit de către pompieri să iasă din autoturism, prezenta un traumatism la nivelul feței, după care a fost preluat de echipajul SMURD pentru a fi transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.








Comentarii Facebook