O clădire abandonată din Mănăștur, adăpost de noapte al oamenilor străzii! Poliția Locală este indiferentă: „M-a speriat. Ce se poate face?”


Numărul persoanelor fără adăpost a crescut în ultimii ani la Cluj-Napoca. Săptămâna trecută am relatat despre prezența acestora pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Astăzi o clujeancă a relatat că și pe Calea Florești, o clădire abandonată a fost transformată într-un adăpost de oamenii străzii. Femeia reclamă că a încercat să contacteze Poliția Locală, însă fără rezultate.

Clujeanca spune că unii dintre aceștia sunt chiar agresivi: „Astăzi a venit unul lângă mine cu o bâtă când coboram din mașină și m-a speriat”.

Bună ziua, locuiesc pe Calea Florești nr.2 și în clădirea abandonată din fața blocului mai nou stau oamenii străzii, ce aș putea face, am sunat la poliția locală și nimic momentan. Ideea e că sunt mai mulți și devin agresivi, astăzi a venit unul lângă mine cu o bâtă când coboram din mașină și m-a speriat. Ce se poate face în situația asta?”, a transmis femeia pe un grup de Facebook dedicat locuitorilor din Mănăștur.

Femeia a precizat că a încercat să sune la 112, însă de fiecare dată este redirecționată către Poliția Locală cu acest caz: „Mă direcționează tot la Locală”. 

Citește și: Imagini deplorabile în Cluj: 4 săli de jocuri și mulți oameni ai străzii pe Bulevardul Nicolae Titulescu: „Se sună zilnic la Poliție, degeaba”

Ce spun polițiștii clujeni despre acest caz

În cursul zilei de 22.05.2023, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Protecția Mediului au efectuat verificări în aceeași locație, au luat măsuri în vederea igienizării amplasametului respectiv. Zona va fi monitorizată de către polițistii locali din cadrul Biroului Ordine Publică Zona 4, au transmis reprezentanți ai Primăriei.

hai.jpeg

Comentarii Facebook