O chirie exorbitantă din centrul Clujului a agitat spiritele: ”Viniturile au ridicat prețul” vs ”Nici ”viniturilor” nu le plac prețurile astea!”


Anunțul de închiriere a unui apartament din centrul Clujului, de pe strada Regele Ferdinand, a reușit să agite spiritele, oamenii certându-se pe tema prețului exorbitant. 

Este vorba despre un apartament ”vintage”, cu 3 camere, 102mp, în zona ultracentrală a orașului (Str. Regele Ferdinand).

Apartamentul dispune atât de centrală termică (bucătărie, baie, hol), dar în camere are sobe de teracotă pe gaz (camere).

Mobilierul este în cea mai mare măsură vechi, dar perfect funcțional”, a declarat sincer proprietarul.

Prețul este de 1000 euro, negociabil, iar acest detaliu i-a făcut pe clujeni să se certe. Scandalul a fost provocat de o clujeancă get beget, care a acuzat vinuturile de prețurile în creștere la chirii.

”Idioții care au ridicat prețurile, sunt tocmai viniturile din toate colțurile țării”.

”Dar cand cereți 1000 de euro vă plac viniturile, este?”.

”Eu nu cer nimic, doar sunt clujeancă get-beget, și știu cum era acest oraș absolut minunat, înainte să fie invadată de tot felul de persoane, care din dorinta de a se dezvoltă vezi Doamne, da, oferă acest preț, chiar și exagerat. Despre ce vorbim? Nu, sincer, nouă clujenilor, nu ne plac viniturile, chiar dacă plătesc aceste sume exorbitante”.

”Pai nici la majoritatea ”viniturilor” nu ne plac prețurile astea, nu exagerate, RIDICOLE”.

”Dacă nu le plac prețurile de la Cluj, pai, sa stea acasă. Noi le-am multumit”.

”Doamnă, vă comportați de parcă nu aceste “vinituri” au crescut orașul :)) dacă nu erau studenții va zic sincer ca se alegea praful de acest minunat și magic oraș. Tot ce are e o facultate relativ bună (relativ pentru ca față de facultățile din europa e praf) și 3 corporații care fac bani, atât, că în rest prin cartiere arată ca galațiul. hai să lăsăm harfele :)))”

”Clujeanco, vezi ca se ard sarmalele, lăsa imobiliarele și grupul de chirii dacă nici nu dai, nici nu cauți”.

Alți oameni au ignorat acest scandal între clujeanca furioasă pe ”vinuturi” și alți internauți. ”Vine și cu străbunica la pachet?”, ”Doar 2500 lei încălzirea pe lună”, ”1000 de euro să am sobă pe gaz. Da cum să nu!”, ”Doamne Dumnezeul nostru te rugăm dă-le minte și bunătate tuturor proprietarilor ce doresc a-și închiria apartamentele căci au impresia că trăim în țări străine unde câștigăm miiiiiiii de eurooo nu în România, unde se câștigă 3000 minim, dacă ai noroc și ăștia în LEI !!!

Bai oamenii buni nu ați intrat în zona euro alooo încă avem lei în mișcare din cate stiu”.

Capture.JPG

Comentarii Facebook