O chinezoaica de numai 9 ani a devenit mamica

O eleva de numai 9 ani, din China, a devenit una dintre cele mai tinere mamici din lume, dupa ce a nascut un baietel, zilele trecute.


Fetita a carei identitate nu a fost stabilita a adus pe lume copilul la spitalul din Changchun, care se afla in partea de nord-est a Chinei. "Mamica" era insarcinata in opt luni si doua saptamani si a nascut dupa numai doua zile de la internare, un baiatel de 2,8 kg, prin cezariana.

Tanara mamica este originara de langa orasul Songyuan si familia ei a refuzat sa vorbeasca despre sarcina, dar a spus ca au facut deja plangere la politie. Noaptea trecuta politistii raportau ca sunt in cautarea celui care a lasat fetita de numai 9 ani insarcinata.

In provincia de unde se trage tanara mamica, a intretine relatii sexuale cu un minor si 14 ani, reprezinta viol si se pedepseste ca atare. Cercetatorii de la spitalul din Shanghai au declarat ca 30 % din avorturi sunt facute pentru fete care merg la scoala.

Cea mai tanara mamica din lume are 5 ani si este originara din Peru. Lina Medina a nascut un baiatele de numai 3 kg, care s-a nascut in 1999. In 1957 o alta fetita din Peru, care avea noua ani, a nascut o fetita de 3 kg


Alte fete din Thailand, Singapore, Rwanda si Brazilia au reusit si ele sa uimeasca lumea intreaga, dupa ce au ramas insarcinate la varste fragede si au nascut.

Comentarii Facebook