O bătrânică din Câmpia Turzii și-a ars din greșeală toată pensia. Din fericire mai sunt oameni de bine


O bătrânică din Câmpia Turzii și-a dat foc la pensie din greșeală. Crezând că se ferește de hoți, femeia și-a ascuns în aragaz banii, iar apoi le-a dat foc uitând de ei.

A primit pensia și i-a ascuns în lerul de la aragaz, de frica hoților și s-a dus afară să de-a de mâncare la găini și ce mai are prin curte. După un timp a intrat în casă și a băgat o cărămidă la încălzit tot în ler, pentru că așa se tratează cu durerile de șale, din păcate a uitat că tot în ler ascunsese pensia  și banii s-au distrus. Acuma săraca bătrânică e disperată că vin facturile și din ce le va plăti? Ce va mânca până luna viitoare când vine următoarea pensie? Vedeți voi cum vine necazul pe Om? Da, este un caz disperat și trebuie ajutat. Bătrânica locuiește pe strada Porumbelului în Câmpia Turzii. Cine dorește să ajute, poate merge și personal să vadă cazul”, a scris Zolty din Bogata.

Presa locală a preluat anunțul lui Zolty, iar oamenii de bine au ajutat femeia. ”Am fost la Câmpia Turzii și bătrânica plângea de bucurie și era foarte mirată de câtă lume i-a sărit în ajutor și au ajutat-o în aceste momente grele. Chiar și eu sunt surprins că au fost oameni chiar și de la Cluj, Turda și Câmpia Turzii. Mă bucur că mai sunt oameni săritori și cu bucuria de a ajuta. Multă sănătate”, a transmis Zolty, pe numele lui întreg Petru Zoltan Egyed, un om cu sufletul mare, care ajută atât cât poate deși și el este imobilizat în scaunul cu rotile. 

Comentarii Facebook