O balerină clujeancă, de 17 ani, a murit la Londra



O tânără balerină, în vârstă de 17 ani, din Cluj-Napoca, a decedat în Marea Britanie unde studia baletul la o școală britanică renumită.

Maria Santa a murit din cauza unui cheag de sânge format pe creier, medicii bănuind că acesta s-ar fi format din cauza unor anticonceptionale pe care tânăra le lua.

Tânăra avea dureri îngrozitoare de cap, spunând că aproape ”îi explodează capul”, iar în ciuda faptului că a fost de patru ori la cabinetul medical, aceasta a fost trimisă acasă, fiind găsită, într-un final, de către iubitul ei, zăcând inconștientă în apartamentul lor din Manchester, potrivit telegraph.co.uk.

Clujeanca a fost dusă de urgență la un spital din londra, însă nu și-a mai recăpătat cunoștința și a murit două zile mai târziu.

Medicii spus că moartea tinerei ar fi putut fi cauzată de faptul că lua acele anticoncepționale, iar un expert susține că acesta ar fi doar al treilea caz de acest fel întâlnit de el în ultimii nouă ani.

 

Maria practica baletul de la vârsta de 9 ani, iar anul trecut câștigase o bursă pentru un an la Northern Ballet School in Manchester. Clujeanca s-a înscris la școală în luna septembrie, iar părinții au urmat-o de la Lonra în Manchester.

Comentarii Facebook