O asistentă din Câmpia Turzii luptă pentru viață. Are nevoie de donații

 

O asistentă de la Ambulanța din Câmpia Turzii are nevoie de ajutor, după ce i-a fost pus un diagnostic dureros. Melania vrea să lupte pentru fetița ei și pentru familie. Mână de la mână o putem ajuta.

 

Numele meu este Drevar Melania si imi incep povestea prin a va multumi anticipat tuturor celor care m-ati ajutat, sau ma ajutati in continuare. Problema mea a inceput in urma cu doi ani de zile, cand mi s-a descoperit un fibrom uterin, dar care la momentul respectiv nu indica nimic grav. Anul trecut, in luna decembrie, am fost la un medic, care mi-a dat un tratament hormonal, care era total in efectul operatiei. 

 

Dupa 3 luni, am intrerupt tratamentul hormonal, pentru a merge la operatie. Operatia a decurs bine, doar ca dupa am asteptat biopsia. La biopsie, s-a depistat un sarcom endometrial.

 

Din 2003, sunt asistent medical la ambulanta Campia-Turzii si imi place foarte mult meseria mea, de a ajuta oamenii, doar ca acum eu sunt cea care va cer ajutorul! La biopsie doamna doctor mi-a spus ca sarcoamele acestea endometriale se descopera la 2 cazuri din 100000 de femei. Diagonticul crunt pe care l-am primit m-a bulversat total. Nu imi venea sa cred ca asa ceva mi s-a intamplat. Îmi este greu sa accept diagnosticul pe care il am!! Îmi doresc sa fiu puternica, trebuie sa fiu puternica, pentru mine, pentru fetita mea, pentru sotul meu, pentru familia mea.

 

Dupa mai multe recomandari, am gasit o clinica din Viena, care imi poate citi CT-ul din nou, si sa imi faca un control ginecologic. Consultatia va costa 3000 de euro. Operatia va avea loc saptamana viitoare pentru a mi se face o histerectomie totala, adica tot ce a mai ramas in mine sa fie scos afara, iar dupa, daca intr-adevar se confirma ca este sarcomul endometrial, va trebui facută chimioterapia si radioterapia. Ceva foarte crunt si inimaginabil.

 

Costul operatiei va fi de 25000de euro. Îmi doresc sa traiesc pentru familia mea, vreau sa lupt pentru viata, dar pentru acest lucru va cer ajutorul! Mana de la mana putem ajuta o viata. Va multumesc din suflet tuturor. Doamne ajuta tuturor. Multa sanatate!”, a scris Melania, pe Facebook.

 

CONT EURO:RO80RZBR0000060020279325

CONT lei:RO06RZBR0000060004566948

Conturi deschise la Banca Raiffeisen Bank

Cod BIC:RZBRROBU

Comentarii Facebook