O angajată de la fabrica DeLonghi din Jucu a fost depistată cu coronavirus. Zeci de colegi de muncă ai acesteia au fost izolați


Primul caz de coronavirus de la fabrica DeLonghi, din Jucu, a fost confirmat luni, însă angajații au fost notificați ulterior, printr-un anunț al departamentului de Resurse Umane.

Săptămâna trecută, în 06.04.2020, s-a înregistrat primul caz de COVID-19 pozitiv în rândul angajaților DeLonghi România, în zona Asamblare Cafea. Persoana este internată în Spitalul de Boli Infecțioase Cluj și suntem în contact zilnic cu echipa medicală care o supraveghează”, menționează anunțul departamentului de Resurse Umane din cadrul companiei, conform someseanul.ro.

Anunțul a fost afișat la avizierul societății și în mai multe puncte din fabrică, atrăgând atenția angajaților și asupra măsurilor luate.

Aproximativ 45 de persoane, colegi de muncă ai angajatei conformate pozitiv , au fost izolate. Este vorba despre persoane care au intrat în contact cu aceasta în timpul transportului de la Turda spre fabrică și retur, dar și colegi cu care ar fi intrat în contact la vestiare sau la cantină.

Mai mult, peste 100 de angajați de pe ruta Turda-Câmpia Turzii au fost trimiși acasă.

Comentarii Facebook