O angajată a Aeroportului Cluj a ”corupt” Securitatea Aeroportuară, Poliția Transporturi și jandarmii

 

O angajată de la Aeroportul Internațional Cluj a dus la declanșarea unei anchete interne, după un incident grav, care a lăsat Aeroportul fără pază. 

 

Incidentul este descris în stenogramele existente la dosarul de corupție al lui Horea Uioreanu, dar conducerea Aeroportului a luat măsuri dure împotruva celor implicați. 

 

În aprilie 2014, o angajată a stat cinci ore cu angajaţii de la Security, care și-ar fi abandonat posturile, alături de poliţiştii de la Transporturi Aeriene şi jandarmi.

 

Ea scrie c-o stat întinsă pe canapea cu cinci hăndrălăi”

 

Ciceo David: Da. Și acum am suspendat trei derbedei, cred că ți-o spus și ție, că am zis și io să-ți spun să vedem, cercetarea asta disciplinară. El m-o rugat pentru o ... Băguț, asta o duce prin moteluri, prin din astea și am pus-o la „Acces” acolo şi într-o noapte ... ea a intrat la nouă, că era la „Acces”, cu doi derbedei de-ai mei de la „Securitate Aeroportuară”, de la ora nouă seara, până la doi noaptea, patru ore, o stat la Birou la Poliția Transporturi Aeriene cu doi polițiști „Transporturi” și cu un jandarm, o lăsat aeroportul pe mâna nimănui. Am băgat punct pe ordinea de zi a Comitetului de Securitate ... că zic: „Domnule, zic mulți că-i club acolo” şi s-o consemnat în procesul verbal. Zic: „Mulţi zic că-i club la Poliţia Transporturi Aeriene, io nu cred că-i club, zic, da nu-i normal să se lase aeroportul pe mâna nimănui ... I-am chemat la Comisia de Disciplină, a ieşit proastă, că zice că: „Domnule ce activităţi aţi desfăşurat la Poliţia Transporturi Aeriene?”. Păi zice: „Am stat, zice, m-am simțit rău, zice, și am stat pe canapea până am început să mă simt mai bine”. Ha, ha, ha.

 

 

Mircea Pop: Desfăcându-ţi picioarele. Nu!

 

Ciceo David: Da. Şi ... Da zic ... am chemat-o în faţa la toţi şi zic „Da ştiaţi că avem cabinet medical?” „Păi ştiam”. „Păi şi de ce nu v-aţi dus la cabinetul medical?”. Deci ea scrie c-o stat întinsă pe canapea cu cinci hăndrălăi lângă ea, patru ore, la Poliția Transporturi Aeriene.

 

Mircea Pop: Da.

 

Ciceo David: Acuma dacă vede Oleleu (vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj - n.r.) declaraţia aia c-o stat întinsă pe canapea la Poliţia Transporturi, o să fie gelos ... Da pe de altă parte, dacă nu iau măsurile astea, ştii ... Cum dracu măi, laşi aeroportul pe mâna nimănui? Şi jandarmii ... O băgat jandarmii aicea şi nu fac nimic ...”, se arată într-o stenogramă de la dosarul de corupție al lui Horea Uioreanu. 

 

Directorul Aeroportul Cluj Napoca, David Ciceo, a declarat că toți cei implicați în incident au fost sancționați, inclusiv Melania Băguț. ”Când am aflat de incident, am dispus convocarea Comisiei de Disciplină și au fost aplicate sancțiuni disciplinare. Am ținut și o ședință cu angajații în care am prezentat cazul și unde i-am informat că nu vom tolera astfel de comportamente”, a spus Ciceo, citat de Evz.ro.

Comentarii Facebook