O ambulanta s-a rasturnat cu un pacient in ea, intr-un accident in Rascruci, jud Cluj -VIDEO si FOTO

Ambulanta preluase o femeie in varsta de 73 de ani, care avea edem pulmonar si o transporta la spital, la dializa. In ambulanta mai erau cei trei membri ai echipajului- medicul, soferul si asistentul si o ruda de-a pacientei. Toti au scapat ca prin minune. Pacienta din Ambulanta a fost tinuta in casa la unul dintre localnici pana cand un alt echipaj al Ambulantei a venit si a transportat-o de urgenta la spital. Ea a suferit o fractura nazala, dar starea ei este stabila.

 

Accidentul s-a produs in jurul orei 21 si 30 de minute in zona localitatii Rascruci, din judetul Cluj, pe Drumul National 1C. Ambulanta care luase o pacienta de 73 de ani voia sa iasa de pe o strada secundara pe DN 1C. In acel moment, un autovehicul care tracta un microbuz, venea dinspre Cluj.

 

Soferul autovehiculului i-a facut semn cu farurile soferului de pe Ambulanta. Pana aici toate declaratiile martorilor si ale soferilor sunt similare. De aici incolo , insa, acestea se despart.

 

Soferul masinii, Maftei Nicusor Marius, spune ca a facut semn cu farurile pentru a-l atentiona pe soferul de pe Ambulanta ca nu poate opri, ca tracteaza alta masina. In plus, spune acesta, Ambulanta si-a pornit semnalele acustice si luminoase exact cand a ajuns in intersectie.

 

Pe de alta parte, soferul de pe Ambulanta spune semnale acustice si luminoase erau deja pornite intrucat trasnportau o pacienta in starea grava la spital si ca a interpretat semnul cu farurile in sensul ca soferul ii da voie sa treaca. Politistii continua cercetarile in acest caz. Ambii soferi au fost testati cu etilotestul si au avut alcoolemie zero.

 

 

Comentarii Facebook