O ambulanta SMURD a fost lovita de un taximetru in Piata Unirii, din Cluj-Napoca!

O ambulanta SMURD a fost lovita de un taximetru in intersectia Piata Unirii cu strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca. Autospeciala se se indrepta spre spital pentru a lua un pacient. Trei persoane din taximetru au fost ranite grav.

 

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Stituatii de Urgenta Cluj (ISU), locotenentul Andrei Biris, a declarat pentru Stiri de Cluj ca "ambulanta se indrepta spre spital pentru a prelua un pacient. In taximetru se aflau pe langa sofer si doua femei. Una dintre ele a suferit leziuni grave, iar cealalta fracturi la membrele inferioare. De asemenea, soferul a fost ranit grav. Toate cele trei victime au fost transportate la spital".

 

"Taximetristul circula dinspre Bulevardul Eroilor spre strada Regele Ferdinand si nu a acordat prioritate unei masini aflate in misiune oficiala cu semnalele acustice pornite. Accidentul s-a soldat cu trei raniti, pasageri in taximetru. Soferul de pe ambulanta SMURD a scapat fara rani", a declarat inspectorul Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj..

 

Politia continua cercetetarile pentru a stabilicu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul.

 

Foto: Arhiva

Comentarii Facebook