Miercuri 24 Aprilie

Nuntă pe stradă cu manele și lăutari sub geamul SRI Cluj și a șefului Poliției Cluj, Mircea Rus: Nu mai avem respect față de valori - VIDEO


O nuntă a fost organizată în centrul Clujului lângă sediile SRI și IPJ Cluj (strada Traian, 27), lăutarii fiind pe stradă, și nu pe orice stradă, ci chiar sub geamul celor de la SRI și Poliția Cluj.

Sâmbătă, în jurul orei 13.00, pe strada Traian, numărul 17, la câteva case de sediile instituțiilor de forță ale Clujului, unde nici musca nu zboară, a fost montat un cort, nuntașii au scos boxele, iar lăutarii cântau de își rupeau plămânii. În mod normal, pentru orice amenajare pe domeniul public trebuie autorizație, mai ales sub geamul celor de SRI, dar probabil nuntașii nu știau.

Din imagini se vede că a ieșit o petrecere pe cinste, nederanjată de polițiștii care au sediul la câteva numere mai încolo. 

Nu mai avem respect față de valori și instituțiile de forță ale statului. Nuntă pe stradă nu am mai văzut. Am auzit numai că în unele locuri din sud se practică. Casă de piatră! Ce le pot ura acestor oameni”, ne-a spus cel care a filmat scenele. 

De fapt, nu este un lucru atat de inedit, pentru că în Mănăștur se mai fac nunți pe stradă cu lăutari. 

Nuntă monstru pe strada Parâng, din Mănăștur! Răsună tot cartierul, dar nimeni nu are curaj să comenteze - VIDEO

Comentarii Facebook