Epic fail al PR -ului de la Electric Castle, după cozile, haosul și reclamațiile oamenilor: Stim că ”sometimes it clearly su..s ba..s”


PR -ul de la Electric Castle a încercat să calmeze spiritele, după ce sâmbătă noaptea și dimineața s-a stat 5 - 6 ore la rând pentru a urca în autobuze în apropiere de castelul de la Bonțida, folosind un limbaj prietenos. ”We acknowledge waiting lines and time spent in the queues can be difficult. And sometimes it clearly sucks balls”, au scris cei de la echipa de PR.

Ei bine, festivalierii nu au gustat prea bine explicațiile, pentru că nu se poate spune că 5 - 6 ore pentru a prinde un autobuz este din cauza faptului că atunci au fost orele de vârf, când toți pleacă. ”Nu o poți numi oră de vârf, dacă durează 4-5-6 ore. Am plecat la 2 dimineața și am urcat în autobuz după răsăritul soarelui, la 6 dimineața. Toate acestea cu prioritate!

Nu putem înțelege situația, dacă nu aveți nici măcar un cuvânt de scuză, aruncat acolo.

Este a cincea oară când merg la Electric Castle și nu a fost niciodată atât de rău.

Ați pus vreo 20 de metri de garduri, când era o coadă lungă de sute de metri. Nimeni nu controla coada și au fost mulți nesimțiți care intrau în față.

Am ajuns acasă la 7 dimineața, am dormit puțin, la fel ca mulți alții și avem nervii întinși la maxim.

Oare reușiți și în noaptea asta încă o fază ca și noaptea trecută? Acum ne învinovățiți pe noi, pe cei de la compania de transport, pe poliție, pe oricine altcineva în afară de voi?”, le-a transmis un festivalier organizatorilor, bătându-le obrazul că nici nu și-au cerut scuze. În total, postarea celor de la Electric a adunat sute de astfel de comentarii negative. 

Purtătorul de cuvânt al Electric Castle a intervenit după ce festivalierii au erupt sâmbătă dimineața (vezi mai jos un material pe această temă) și a explicat ce măsuri se iau, fără a-și cere scuze în numele organizatorilor pentru haosul și neplăcerile provocate festivalierilor, care au plătit sute de lei pentru a ajunge la concerte. 

Băieți, să vorbim o secundă despre autobuze.

Recunoaștem că rândurile de așteptare și timpul petrecut la cozi poate fi dificil. Și uneori este clar că e neplăcut.

De asemenea, știm că majoritatea dintre voi doriți să mergeți acasă aproximativ în același timp și facem tot posibilul pentru a eficientiza fluxul, dar există ore de vârf care încă ne dau bătăi de cap. Erorile au fost observate și vom încerca să le rezolvăm după cum urmează:

- Renunțăm la banda prioritară

- Lucrăm cu autoritățile pentru ca traficul să fie cât mai fluid posibil. Rutele alternative sunt luate în considerare în timp ce vorbim.

- Lucrăm la optimizarea procedurii de îmbarcare în autobuz. Vom crește ritmul de îmbarcare, prin redirecționarea traficului pe strada conectată la stația de autobuz. De asemenea, puteți ajuta aici cumpărând biletul din timp. Semnalul telefonului poate deveni dificil atunci când sunt mulți oameni în același loc.

Sunt puține lucruri pe care infrastructura ni le permite să facem.

Vă rugăm să încercați să vă planificați călătoria astfel încât să plecați mai devreme din oraș pentru a evita cozile lungi.

Când vine weekendul, există trafic intens pe șosea și ne adăugăm la acesta.

De asemenea, vă rugăm să evitați să vă grăbiți spre autobuz imediat după spectacolele de pe scena principală seara.

Suntem la tara. Într-un sat mic.

Construind totul de la zero în fiecare an.

Vă rugăm să aveți răbdare cu noi”, au transmis cei de la Electric.

Mesaje de DEZAMĂGIRE, după cozile și haosul de la Electric Castle: Dintr-un festival etalon al estului Europei, a ajuns o gherlă obscură de nivel sub balcanic

293318393_10160245401148184_2696861403471352357_n.jpg

----------------------

UPDATE

Ca prin minune, sâmbătă, la plecare spre festival nu au mai fost deloc probleme, iar duminică spre dimineață la fel. Acest lucru demonstrează că organizarea transportului a fost deficitară în primele zile. De asemenea, nici cozile din festival nu au mai fost atât de mari. Reclamațiile festivalierilor au dat roade pe loc!

Comentarii Facebook