,,Nu mai putem respira, nu putem aerisi, parcă suntem lângă un crematoriu”- Clujeni exasperați de fumul produs de soba vecinilor


Clujenii care locuiesc pe o stradă din cartierul Dâmbul Rotund reclamă că sunt intoxicați, pur și simplu de fumul produs de soba vecinilor. Aceștia susțin că există persoane care ard zilnic materiale de construcții, în sobele din casă, iar orice încercare de a rezolva problema este  în zadar, deoarece cei responsabili ar nega totul. 

,,Ardere materiale de construcții! În casa de pe strada Papiu Ilarian locuiesc niște muncitori din construcții. Pe langa mizeria de nedescris pe care o mențin, de luni de zile ard în sobele din casă materiale de construcții, lemn imbibat cu vopsele, șamd.

Aduc resturile din șantier și le depozitează în curte. Dacă discuți cu ei devin agresivi și neaga evidentele. Iarna am înțeles se încălzesc dar acum ard continuu, zi, noapte și în weekend, este clar ca nu este pentru încălzire.

Pur și simplu nu mai putem respira, nu putem aerisi, parcă suntem lânga un crematoriu. Mai sunt vecini care se încălzesc cu lemne dar se simte clar diferența. Vă rugăm faceți ceva!” a reclamat un locuitor al zonei într-o sesizare dedicată autorităților locale.


Comentarii Facebook