,,Nu ia nimeni măsuri. Sunt foarte mulți călători care fac așa” - Tineri surprinși fără nicio jenă cu picioarele pe scaun într-un autobuz din Cluj


Doi adolescenți au fost fotografiați într-un autobuz din Cluj, cu picioarele pe scaun. Această scenă, tot mai întâlnită în mijloacele de transport din municipiu, a fost surprinsă joi, în autobuzul M26 care leagă comuna Florești de Cluj-Napoca. 

În imagini se poate observa că tinerii par extrem de relaxați, nefiind îngrijorați de faptul că alți pasageri se vor așeza pe locurile unde și-au pus picioarele.

Mai mult, și consumul de alimente sau băuturi alcoolice este interzis pe durata călătoriei, potrivit regulamentului CTP , însă asta nu l-a oprit pe unul din tineri să-și ia prânzul în autobuz.

Potrivit celui care i-a fotografiat aceștia nu aveau nici bilet de călătorie. 

,,Doi adolescenți fără bilet în autobuzul m26 direcția Floresti cetate aproape de strada Stejarului, lipsă de respect și educație stau cu picioarele pe scaun unde alții apoi se pun. Nu ia nimeni măsuri. Sunt foarte multi ,,călători'' care fac așa. Nu sunt primii.”, a transmis cel care a realizat fotografia. 

WhatsApp Image 2024-04-12 at 10.59.07_21d6b5f3.jpg

Comentarii Facebook