Nu cu toți clujenii ne putem mândri! Au furat banii din plicul cu Bani cu suflet, plic plasat în Parcul Detunata

 

Doi tineri de bani gata au furat plicul cu Bani cu suflet, campanie inițiată de u clujean care vrea să ajute persoanele nevoiașe. 

 

Banii din parcul Detunata au fost găsiți, în timp ce căutam și eu, de 2 băieți, care, culmea nesimțirii au venit și au pus plicul cu 2 lei înăuntru! Păcat că asemenea gesturi frumoase ajung pe mâna unora ca ei”, s-a plâns un clujean pe o rețea de socializare.

 

Deci tu ai văzut scena? Ei au luat banii și au repus plicul cu 2 RON și apoi cine l-a luat? Că lumea a căutat și nu mai era deloc plicul”, a spus și cel care a inițiat proiectul, dar care dorește să rămână anonim.

 

Da, eram acolo, am ajuns la 5 minute după ce ai postat tu mesajul. Locuiesc aproape și eram chiar lângă parc. Am căutat ca nebunul vreo 15 minute, au apărut cei doi, iar apoi au dispărut. Mama mi-a spus că ei au găsit plicul, dar eu m-am încăpățânat să caut. După ce ai postat și indiciul cu căsuța roșie, am mai căutat vreo 10 minute, apoi au apărut din nou cei doi și imediat după am găsit un plic de UPC pe care era scris mesajul de pe plicul tău, iar înăuntru erau 2 lei !!! M-am dus la băieți, aceștia râdeau de mine, au scos un teanc cu bani (au spus că erau 500 de lei în plic) mi-au smuls plicul UPC din mână și au plecat râzând de mine”, a mai adăugat cel care a căutat plicul.

 

Un clujean lasă bani în plic prin oraș. Campania BANI CU SUFLET sădește sperața la Cluj

Comentarii Facebook