”Nu ar trebui permise 4 mașini la o familie” - Scandal între clujeni la montarea stâlpișorilor anti-parcare din Mănăștur - FOTO


Pe strada Putna, din cartierul Mănăștur, sunt montați stâlpi pe trotuare, pentru a bloca parcarea mașinilor. Rapid a apărut o dispută între cei cu autoturisme și pietoni. 

Pe Putna 4 se montează stâlpișori. Dar parcări ați făcut, Primăria Cluj-Napoca?? Unde să parcheze toți oamenii din blocurile alea, domnule Boc??

În zona e fosta școala generală nr. 6 (dezafectată), cu o curte imensă, închisă, lăsată în paragină și care ar putea fi folosită la parcare pentru zeci, dacă nu sute de masini!”, a spus un clujean nemulțuimit.

Replica a venit instant și a încins spiritele. 

În primul rând nu ar trebui să fie o familie de 4 membri cu 4 mașini și tot așa mai departe. Sincer sunt concetățeni care și până la colțul blocului după țigări merg cu mașina… Foarte bine că rămâne trotuarul pentru pietoni, pentru ei este și făcut”, a replicat cineva.

Cred ca nu așa se pune problema. Suntem în democrație, fiecare putem avea câte mașini dorim. Problema este înainte să le cumpere să se gândească unde le va parca. Așa da”, a adăugat cineva, pe un ton mai echilibrat.

Mulți alții sunt de acord să dispară locurile de parcare.

Comentarii Facebook